Gå direkt till innehåll
Kontorshotell i Malmö
Kontorshotell i Malmö

Pressmeddelande -

yta.se expanderar och etablerar sin marknadsplats för coworking i Malmö


Nu etablerar sig Yta.se i Malmö och öppnar upp sin marknadsplats för företag som letar kontorshotell och coworking i Sveriges tredje största stad med omnejd.

Coworkingmarknaden i Malmö växer både i popularitet och i utbud och allt fler företag flyttar sin verksamhet till kontorshotell.

- Vi ser fram emot att expandera vår tjänst till Malmö med både existerande samarbetspartners samt nya aktörer. Malmö är en spännande stad, som är starkt sammankopplade till resten av regionen samt Köpenhamn. Vi ser ett starkt intresse för flexibla kontorslösningar och vill fortsätta bidra till denna utveckling med vår tjänst, säger Tim Andersson, CCO på yta.se.

Bland de anläggningar i Malmö som inför lanseringen har valt att samarbeta med Yta.se hittar vi bland annat Regus, FirstOffice, The Ground, United Spaces och Mindpark.

- Vi på Mindpark ser verkligen fram emot samarbetet med yta.se. Vi upplever att de hittat något unikt i hur de coachar kunden kring olika kontorslösningar. Med deras proffsiga och effektiva sätt har vi en samsyn på hur vi tillsammans kan hjälpa kunden att hitta rätt i valet av en inspirerande arbetsmiljö, säger Helene Tigerström, COO på Mindpark Group AB.

Marknadsplatsen är kopplad direkt till anläggningarna vilket gör det möjligt att boka visning hos operatörerna direkt. Med hjälp av rådgivare som har stenkoll på marknaden föreslår yta.se även ytterligare alternativ som kan passa hyresgästen, och hjälper till i hela processen tills man hittar den bästa möjliga lösningen - till den bästa möjliga hyran. Tjänsten är helt kostnadsfri för hyresgäster då yta.se får betalt från kontorshotellen vid en uthyrning.

Om yta.se

yta.se utvecklar teknologi för att förbättra och digitalisera den process det innebär att hitta och hyra kontor. Som ett led i detta har man nyligen lanserat en realtidsuppdaterad marknadsplats med alla vakanser på kontorshotell där man kan se alla specifika lediga rum och allt som ingår på den anläggningen - såsom hyresnivåer, service och kringtjänster.

Yta.se har varit aktiva i framförallt Stockholm sedan 2014 och hjälper i dagsläget årligen fler än 200 företag att hitta rätt kontorshotell för deras verksamhet. Den långsiktiga planen för yta.se är att med sin expertis inom coworking expandera till fler svenska och nordiska städer och kunna hjälpa ännu fler företag hitta rätt kontor.

Letar ni kontor i Malmö? Här kan ni kontakta yta.se och få experthjälp med att hitta den perfekta lösningen för er.

Ämnen

Kategorier

Regioner


yta.se är Stockholms ledande tjänst för förmedling av coworking. Genom spetskompetens kring Stockholms coworkingmarknad har vi digitaliserat och effektiviserat resan för företag att hitta rätt lösning för just deras team

Kontakter

Daniel Olsson

Daniel Olsson

Presskontakt Chief Marketing Officer +46 (0) 70 491 32 44
Viktor Söderström

Viktor Söderström

Presskontakt Chief Executive Officer +46 (0) 73 545 56 78

Relaterat innehåll

yta.se - Creating Homes for Teams to Thrive in

yta.se är Sveriges ledande tjänst för förmedling av coworking och kontor. Genom spetskompetens kring Stockholms kontors- och coworkingmarknad har vi digitaliserat och effektiviserat resan för företag att hitta rätt lösning för deras team

yta.se
Kungsgatan 64
111 22 Stockholm
Sverige