Gå direkt till innehåll
United Spaces kontorshotell i Göteborg
United Spaces kontorshotell i Göteborg

Pressmeddelande -

yta.se expanderar och etablerar sin marknadsplats för coworking i Göteborg

Nu etablerar sig Yta.se i Göteborg och öppnar upp sin marknadsplats för företag som letar kontorshotell i Sveriges näst största stad med omnejd.

Coworkingmarknaden i Göteborg växer både i popularitet och i utbud - allt fler företag flyttar sin verksamhet till kontorshotell och under 2023 och 2024 öppnar ett flertal nya anläggningar i staden.
- Efterfrågan för coworking exploderar i hela landet och det känns superkul att även kunna hjälpa företag i Göteborg att hitta den rätta coworkinglösningen för dem. Vi tror starkt på marknaden och anser att aktörerna här redan ligger i framkant, säger Viktor Söderström, VD på yta.se.

Bland de anläggningar i Göteborg som inför lanseringen har valt att lista sig hos Yta.se hittar vi bland annat nyöppnade Upper Wasa; Tokali; Entreprenörsgatan samt United Spaces.
- Att samarbeta med yta.se känns oerhört bra. Proffsiga, genuina och glada medarbetare som gör det där lilla "extra" i förmedlingsprocessen för samtliga parter. Framgång är bäst när den delas, säger Alexandra Rihm, Sales Manager på United Spaces Lindholmen och Östra Hamngatan.

I januari 2022 lanserade yta.se sin marknadsplats i Stockholm som har tagits emot väl av marknaden. Marknadsplatsen är kopplad direkt till anläggningarna vilket gör det möjligt att boka visning hos operatörerna direkt. Med hjälp av rådgivare som har stenkoll på marknaden föreslår yta.se även ytterligare alternativ som kan passa hyresgästen, och hjälper till i hela processen tills man hittar den bästa möjliga lösningen - till den bästa möjliga hyran. Tjänsten är helt kostnadsfri för hyresgäster då yta.se får betalt från kontorshotellen vid en uthyrning.

Om yta.se
yta.se
utvecklar teknologi för att förbättra och digitalisera den process det innebär att hitta och hyra kontor. Som ett led i detta har man nyligen lanserat en realtidsuppdaterad marknadsplats med alla vakanser på kontorshotell där man kan se alla specifika lediga rum och allt som ingår på den anläggningen - så som hyresnivåer, service och kringtjänster.

Yta.se
har varit aktiva i framförallt Stockholm sedan 2014 och hjälper årligen cirka 200 företag att hitta rätt kontorshotell för deras verksamhet. Den långsiktiga planen för yta.se är att med sin expertis inom coworking expandera till fler svenska och nordiska städer och kunna hjälpa ännu fler företag hitta rätt kontor. 

Letar ni kontor i Göteborg? Här kan ni kontakta yta.se och få experthjälp med att hitta den perfekta lösningen för er.  
      

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


yta.se är Stockholms ledande tjänst för förmedling av coworking. Genom spetskompetens kring Stockholms coworkingmarknad har vi digitaliserat och effektiviserat resan för företag att hitta rätt lösning för just deras team

Kontakter

Daniel Olsson

Daniel Olsson

Presskontakt Chief Marketing Officer +46 (0) 70 491 32 44
Viktor Söderström

Viktor Söderström

Presskontakt Chief Executive Officer +46 (0) 73 545 56 78

Relaterat innehåll

yta.se - Creating Homes for Teams to Thrive in

yta.se är Sveriges ledande tjänst för förmedling av coworking och kontor. Genom spetskompetens kring Stockholms kontors- och coworkingmarknad har vi digitaliserat och effektiviserat resan för företag att hitta rätt lösning för deras team

yta.se
Kungsgatan 64
111 22 Stockholm
Sverige