Gå direkt till innehåll
Nu lanserar yta.se sin nya marknadsplats  - en unik tjänst där företag själva kan söka, jämföra och boka visningar.
Nu lanserar yta.se sin nya marknadsplats - en unik tjänst där företag själva kan söka, jämföra och boka visningar.

Pressmeddelande -

Yta.se lanserar ny unik marknadsplats för kontorshotell i Stockholm

Nu lanserar yta.se Sveriges första marknadsplats för kontorshotell och coworking i Stockholm - en unik tjänst där företag själva kan söka, jämföra och boka visningar hos alla operatörer - helt kostnadsfritt. Marknadsplatsen samlar alla lediga kontor på Stockholms kontorshotell på ett och samma ställe, med dagsaktuella siffror för vakanser, priser och tillgänglighet.

Coworkingmarknaden exploderar och vi är otroligt stolta över att kunna lansera en tjänst som gör det enkelt för företagare att hitta och jämföra kontor på coworkingmarknaden. Oavsett om ni är 1 eller 50 anställda är det lika enkelt att boka en visning som att boka en biobiljett, med direkt tillgång till pris, utformning, och vad som erbjuds bland över 4000 kontorsrum i Stockholm. I en framtid där coworking står för en betydande del av kontorsmarknaden kommer yta.se fortsätta satsa allt på att göra processen enklare för kontorssökande företag, säger Viktor Söderström, vd på yta.se. 

Coworking är en snabbt växande marknad i Stockholm, och med fler aktörer och större utbud krävs det verktyg som förenklar den process det innebär för företag att hitta lediga kontor, men även för att stötta deras tillväxt genom skalbara och flexibla lösningar. Yta.se ser ljust på de kommande åren och om utvecklingen fortsätter i samma takt kommer coworking ta ännu större plats på kontorsmarknaden i Stockholm - och Sverige. Yta.ses nuvarande uppskattning är att 10% av omsättningen på Stockholms kontorsmarknad kommer komma från coworking redan 2025. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


yta.se är Stockholms ledande tjänst för förmedling av coworking. Genom spetskompetens kring Stockholms coworkingmarknad har vi digitaliserat och effektiviserat resan för företag att hitta rätt lösning för just deras team

Kontakter

Daniel Olsson

Daniel Olsson

Presskontakt Chief Marketing Officer +46 (0) 70 491 32 44
Viktor Söderström

Viktor Söderström

Presskontakt Chief Executive Officer +46 (0) 73 545 56 78

Relaterat innehåll

yta.se - Creating Homes for Teams to Thrive in

yta.se är Sveriges ledande tjänst för förmedling av coworking och kontor. Genom spetskompetens kring Stockholms kontors- och coworkingmarknad har vi digitaliserat och effektiviserat resan för företag att hitta rätt lösning för deras team

yta.se
Kungsgatan 64
111 22 Stockholm
Sverige